Despre Noi

Suntem o firma care activeaza in domeniul livrarilor solutiilor IT sh si refurbished inca din anul 1998 de la primele generatii de calculatoare. Avem ca motto satisfacerea cerintelor clientului personae fizice sau firme prin oferirea celul mai bun raport calitate-pret. Motto-ul nostru este "Pret minim - Calitate maxima”

Avem showroom-ul in zona Bucur Obor Lizeanu Sector 2 in str Bradesti 1 unde pot fi ridicate comenzile de cei care doresc previzualizare acestora si de unde sunt expediate toate celalalte comenzi in toata tara cu transport unic 25 de lei pana la adresa indicata de dvs.


 Permanent avem in stoc sute de laptopuri, calculatoare, monitoare, zeci de modele disponibile prin care incercam sa acoperim toate gama de preferinte ale clientilor

 In showroom veti fi intampinat de colegii de la front office care va vor oferii toate detaliile solicitate despre produsele dorite.
 Suntem o echipa de tineri entuziasti care facem tot posibilul sa aducem satisfactie prin produsele si serviciile pe care le oferim. Mai exact incercam sa va punem la dispozitie toate facilitatile in site-urile noastre care sa va ajute sa gasiti usor produsele care va intereseaza. Dupa ce primim comenzile de la dvs in site sau telefonic intotdeauna veti fi contactat de catre unul din colegii de la confirmari comenzi.


 Dupa confirmare colegii de la tehnic va selecteaza produsele comandate care se pregatesc pentru expediere sau ridicare din firma .Tote produsele sunt testate de cel putin 2 ori pentru a reduce la minim posibilitatea aparitiei erorilor in momentul in care dvs intrati in posesia produselor. Noi ne-am dori sa nu apara nici o problema dar in acesta eventualitate va asiguram de operativitatea noastra in rezolvare aproblemei. Inainte de a fi expediate , dupa efectuarea tuturor testelor produsele sunt ambalate corespunzator pentru a fi transportate in siguranta catre dvs prin firmele noastre de curierat. Nu putem sa incheiem prezentarea noastra fara sa mentionam pe cei care se ocupa de partea administrativa si cea financiara si management general. Tot ce va promitem este ca vom ramane fideli ideii de baza dupa care ne ghidam. 
CalculatoareOK - Pret minim - Calitate maxima. Si bineineteles Multumit sau banii inapoi!!

Va multumim,
Echipa CalculatoareOK