Cos de cumparaturi

0 item - 0 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

 Aveți 4 modalitați de a cumpăra de pe site-ul nostru!

Comanda Rapida : 

  Fiecare produs, are un buton "Comanda rapida" sub pretul produsului. Astfel, clientul nu mai este nevoit sa fie inscris/inregistrat pe site pentru a face o comanda online, ci completeaza un formular cu informatii minine pentru lansarea comenzii. Aceasta, va fi preluata de echipa de vanzari, alocata unui reprezentant de vanari, care va lua legatura telefonic cu respectivul client, urmand sa stabileasca detaliile finale ale comenzii, cat si cofirmarea ei. In acest mod, timpul de exacutie al unei comenzi se reduce simtitor.

 

Adauga in Cos : 

  Aceasta metoda se recomanda celor care doresc mai multe produse de pe site-ul nostru,  in momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici aveti toate produsele adugate, puteti modifica produsele si cantitatea lor.

 

Comanda telefonic : 

Comenzile se preiau telefonic de către echipa noastră de vânzari online care vă vor ajuta în finalizarea comenzii
Fix: 021.210.2683    |    Vodafone: 0733.716.009    |    Orange: 0747.436.297    |    Telekom: 0784.417.850

 

Comanda prin Email : 

Daca ati gasit un produs pe site-ul nostru il puteti trimite pe adresa de mail: office@calculatoareok.ro impreuna cu adresa de livrare si telefonul de contact.

 


*Costul transportului este GRATUT in orice localitate !COMANDA MINIMA PENTRU TRANSPORT GRATUT 199 RON!!
*Comenzile nu se livreaza pana cand clientul nu este contactat telefonic de catre noi.
*La achizitionarea unui produs de pe site-ul nostru beneficiati de o GARANTIE de minim 12 luni.
*Toate produsele de pe site-ul nostru sunt importate din Germania , Franta ,Suedia.
*Avem oferte atat en-detailes cat si en-gross pentru distribuitori.
*Va garantam cel mai mic pret de pe piata!


 

    Politici de retur

1. In cazul in care in 20 zile clientul nu mai doreste pastrarea produsului comandat , poate renunta la produs in vederea returnarii banilor sau inlocuirea produselor FARA NICI O JUSTIFICARE. Procedura presupune expedierea de catre client a pachetului cu TOATE produsele si accesoriile aferente intr-o ambalare corespunzatoare care sa previna deteriorarea produselor. Dupa depasirea de 15 de zile se aplica o taxa de 5% din valoarea de achizitie, iar dupa 30 de zile se aplica o taxa de 10% din valoarea de achizitie.


2. In cazul in care dupa 20 zile de la receptionarea produselor de catre client apar probleme de natura tehnica care implica rezolvarea acestor probleme in cadrul garantiei produselor procedura este urmatoarea .Dupa instiintarea Furnizorului privind eventualele probleme si dupa epuizarea tuturor solutiilor de rezolvare de la distanta a problemelor coletul trebuie expediat catre furnizor intr-o ambalare optima pentru evitarea deteriorarii produselor.Dupa receptionarea coletului in max 30 de zile se vor expedia produsele inapoi. Garantia se va prelungi automat cu perioada in care produsele se afla la furnizor. Costul de expeditie al pachetului catre furnizor va fi suportat de catre client .

Loading...
Please wait...